En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



fredag 20 augusti 2010

Titta vilket härligt salladsbord!

Här kommer några härliga bilder från salladsbordet på restaurangen, Coop Bäckebol.






Så här fint ser det ut när restaurangen öppnar men frågan är hur det ser ut när gästerna börjar ta av det härliga salladsbordet. Kanske hade det varit bättre att inte fylla upp så mycket utan istället bytt ut kantinerna efter hand. Det finns ju också en risk att det blir mycket svinn eftersom det inte går att spara något när salladen väl hamnat på buffén. Kanske hade det också varit svårt att hålla rent och fräscht på salladsbuffen när det är fyllt högt över kanten.

Det finns heller ingen information om vad som är eko-KRAV-säsongsanpassat

Trevlig helg! // Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade