En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



torsdag 19 augusti 2010

Här kommer förslag på kul grejor som kan vara till hjälp för att sprida det miljövänlig kunskap till våra gäster. Allt går att hitta i affären GRANIT som ligger på Vallgatan i Göteborg till ett bra pris. // Katarina

Till Salladsbordet - att sprida kunskap om ekologiskt / Säsongsanpassat / Närproducerat






Kul kraftiga "Mappar - Ramar" att hänga upp på väggen och lätta att byta information på. Finns i två olika storlekar. Finns i både svart och vitt!

1 kommentar:

  1. Vi arbetar på en skola med barn från 6-12 år. Dom vill ha "rena" grönsaker men vi har också någon blandning emellanåt. Vi fyller på och håller rent på salladsvagnen under serveringen. Salladsvagnen är utrustad med kyla för att hålla grönsakerna fräscha. Vagnen är placerad först när man kommer in för att se inbjudande ut. Vi har ingen info om vad det är vi serverar men skulle vilja ha det. De ända ekologiska grönsaker vi serverar är morötter och vitkål.
    Annette och Maria på Almekärrsskolan i Lerum.

    SvaraRadera

Bloggintresserade