En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



Kontakt

Projektet Hållbar kompetens -
Ekologisk mat och bemötande i en bransch under omställning


Viktoria Lindberg Martinell
Projektledare
Telefon: 0703-32 76 93
Mail: viktoria.lindberg.martinell@majorna.goteborg.se

Katarina Edvardsson
Coach
Telefon: 072-741 66 84
Mail: katarina.edvardsson@frolundahogsbo.goteborg.se

Anna Bengtsson
Coach
Telefon: 0702-63 96 67
Mail: anna.bengtsson@kortedala.goteborg.se


Burgårdens Utbildnings Centrum håller i utbildningen för projektet
Hållbar kompetens.

Lärare:

Maria Wilbois
Telefon: 0761-41 26 30
Mail: maria.wilbois@educ.goteborg.se

Susanne Dahlgren
Telefon: 0706-26 95 90
Mail: susanne.dahlgren@ped.gu.se

Grete Larses
Telefon: 0722-33 98 72
Mail: grete.larses@educ.goteborg.se

Om du vill bidra till den här bloggen fortsätter du till:

www.blogger.com/i.g?inviteID=6434417256491205954&blogID=648896242276995517

Bloggintresserade