En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



tisdag 24 augusti 2010

Meny

Att sätta sin matsedel i en fin ram och ha den i entreén är också ett sätt att visa dagens mat. Gästen får också möjlighet se vad som kommer att serveras resten av veckan. Här passar man dessutom på att sprida lite kunskap om ekologiska och KRAV-märkta livsmedel till sina gäster.

Den här bilden kommer ifrån Lundenskolan i Örgryte.

Mvh Katarina

1 kommentar:

  1. Hos oss har vi en 4veckors meny på nätet samt en utanför matsalen,när det är ekologisk lunch så skriver vi en speciell utöver den vanliga.Matsedel skulle kunna vara annorlunda i sitt utseende, en fin tavla eller menyskåp som jag sett att en del har där har vi mycket att tänka på sen är den väl oftast korrekt skriven men ej tilltalande i utförandet. Carina ,Skogomeskolan

    SvaraRadera

Bloggintresserade