En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



onsdag 25 augusti 2010

Bondens egen marknad


Varje lördag mellan klockan 10 - 14 till och med den 30 oktober är det Bondens egen marknad i Haga. Här kan ni handla nyupptagna grönsaker, ko- och getost, honung, kryddor, lammprodukter, bröd, kallpressad rapsolja och mycket mer av bonden själv. Allt är närproducerat.

Läs mer om producenterna och nya tips på recept på hemsidan: Bondens egen marknad

2 kommentarer:

  1. Tack för tippset
    Från furulunds kök Oscar Selime

    SvaraRadera
  2. Vi har en menytavla som vi skruver på varje dag. Den sitter tyvärr inte så bra till så vi har beställt en ny som ska sitta vid entren. Vi har en informationstavla där alla kravmärkta produkter som vi serverar finns på.
    Vi har ingen information om innehåll eller vad krav innebär.
    Annette och Maria på Almekärrssdkolan i Lerum.

    SvaraRadera

Bloggintresserade