En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



fredag 26 november 2010

Släng mindre mat - vinst för både miljö och ekonomi

Det slängs för mycket mat i staden verksamheter idag, 10 procent av maten som läggs på tallrikenslängs istället för att ätas upp. Miljöförvaltningen har det senaste året jobbat tillsammans med stadsdelarna i ett projekt för att minska tallrikssvinnet. Målet har varit att hitta olika metoder att sprida goda erfarenheter inom staden.

Här kan du läsa rapporten

Mycket intressant och lärorik läsning. Mvh Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade