En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



torsdag 18 november 2010

En dag tillägnad maten, barnen och framtiden


God morgon!
I går var jag på Findus och Skånemejeriers inspirationsdag med föreläsningar kring temat Rätt mat ger rätt möjligheter. En bra dag tillägnad maten, barnen och framtiden med flera bra föreäsare. Pär Bergqvist från 100 skolrestauranger på 1 år var där och berättade om sina besök på skolrestauranger runt om i Sverige. Det var mycket bra så glöm inte att sätta ett stort kryss i almanackan den 7 december för då kommer Pär att dyka upp på Burgården för att dela med sig av sina erfarenheter till alla deltagare i Hållbar Kompetens. Intressant och inspirerande.

Själv har inte haft några stjärnor att dela ut som Pär men kan skryta med att jag också under det här året har besökt 100 skolrestauranger. Det har varit ett roligt år med många nya bekantskaper och jag hoppas därför att så många som möjligt dyker upp den 7 december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade