Hej!
I våra restauranger är det oftast full fart och därför måste vi vara påhittiga för att nå våra gäster. Salladsbordet kan vara ett sätt att sprida kunskap och väcka tankar hos våra gäster. Det är också ett sätt för oss sprida det som är viktigt för oss till våra gäster.
Precis som att det är bra att tala om innehållet på salladsbordet så har vi också möjligheten att visa vad som är ekologiskt, KRAV och säsongsanpassat och vad detta innebär. För oss är detta självklart men vet våra gäster vad det innebär? Varför inte passa på att sprida miljövänlig matnyttig information på salladsbordet.
Vad betyder ekologisk?
Vad är KRAV?
Vad ämenas med säsongsanpassat?
Vilka grönsaker är bra miljöval?
Detta är också ett sätt att visa vad vi är bra på och vilket oerhört viktigt arbete vi gör. På många sätt! Fundera på vad ni tycker är viktigt och vad ni vill förmedla till era gäster.
Trevlig 1:a maj // Katarina
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar