En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



fredag 19 mars 2010

Tänkvärt om tomater


Varken miljö- eller prisvänligt
Årets första svenska växthusodlade tomater har skördats i småländska Högsby och såldes till ett rekordhögt pris. Men även framöver kan den röda och så populaära grönsaken bli dyr eftersom vinterns kyla krävt extra mycket energi till odlingen.
Ur GP den 19 mars 2010

Tur att det finns så mycket annat gott att använda sig av på salladsbordet! Ha en trevlig helg! Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade