fredag 21 januari 2011
Roadtrip till Lerum
I dag har Katarina, Viktoria och jag besökt Rydsbergsskolan, Torpskolan och Almekärrsskolan. Här blev vi väl mottagna av intresserade och engagerade människor. Detvär roligt att se att ni arbetar mot ett gemensamt mål, att höja kvaliteten på maten men också hur ni arbetar med bemötande och information till era gäster. Även om ni har samma mål så har varje skola valt att fokusera på olika saker. På Torpskolan har de kommit jättelångt i sitt samarbete med eleverna och däribland skolans elevråd. En tema vecka planeras under våren där olika skolämnen är involverade tillsammans med köket!! Fantastiskt kul att se!
På Rydsbergsskolan var det en ljus fin matsal som var mycket inbjudande. I detta stora kök med tilagning till ca 2000 elever /dag var det ett mycket glatt och engagerat gäng som tog emot oss. Här arbetades mycket med logistik, vilket är A och O om det ska fungera att skicka mat till ca 1700/dag till många olika ställen. Vilket jobb ni gör som får det här att fungera!!
På Almekärrsskolan var det en mysig matsal med ett glatt gäng! Här var det mycket fokus på salladsbordet som i dag bestod av bland annat rödbets-och ruccolasallad samt avocado och banansallad med kokos och russin, mums!
Fina skyltar som tydligt informerade om innehållet på salladsvagnen.
Tack alla för att vi fick komma ut och se hur NI har det!!
Trevlig Helg!
Önskar Anna, Katarina och Viktoria
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar