En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



onsdag 3 november 2010

Information om ekologisk produktion till gästen


Här kan du beställa och skriva ut informationsmaterial om ekologisk produktion och KRAV-märkt mat.


En bra sak är att man kan skriva ut KRAV-kvitto och att det då blir väldigt tydligt vilken skillnad våra val gör för miljön.

Tack alla ni som väljer KRAV-märkt!

Under 2009 bidrog produktionen av 220 400 000 liter KRAV-mjölk till:

Minskad användning av kemiska bekämpningsmedel i naturen med cirka : 48 000 kg

Det motsvarar 240 fyllda 200-liters badkar.


Tydligare än så här blir det inte och fler exempel finns det.


KRAVs informationsmaterial är gratis men du betalar portokostnaden.

Beställ Broschyrer från KRAV här

Du kan också välja att ladda ner och skriva ut material här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade