En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



tisdag 7 september 2010

Inbjudan till Salladsskolan

Den 22 september klockan 14:00-17:00 kommer Mikael Andersson från Tage Lindblom till Burgården för att inspirera dig att se nya spännande möjligheter att utveckla tänkandet kring salladsbordet.

Mikael kommer att prata om bönor, färger, exponeringsmöjligheter, fräschör, ekonomi,
smakkrockar, smakvänner och praktiska tips för ett vackert salladsbord.

Alla som vill kan dessutom anmäla sig till Salladsskolan kostnadsfritt. Salladsskolan är ett utbildningspaket, där du genomför olika kursmoment
och när du fullföljt utbildningen får du möjlighet attbli diplomerad Salladier.

Vill du läsa mer om Salladsskolan klicka här

Anmäl er senast den 16 september till Katarina
på telefon 0702-63 96 67 eller på mail
katarina.edvardsson@majorna.goteborg.se

Antalet platser är begränsat och det är
först till kvarn som gäller!

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade