En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



fredag 12 mars 2010

TALLRIKSSVINN


Tallriksvinn är något som vi alla jobbar med för att minska. Miljöförvaltningen arbetar med detta genom sitt Svinnprojekt och i Projektet Hållbar kompetens är det också något som diskuteras flitigt. I går var jag med på ett möte på miljöförvaltningen där företaget treart visade upp sitt förslag på kampanjmaterial för att minska tallriksvinnet.

Treart sa även några kloka och tänkvärda ord om att det är viktigt att ha informationen om tallrikssvinn där gästen tar sin mat. När man slänger så är det redan försent!

Har ni information om tallrikssvinn och var sitter den i sådanfall uppsatt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade