Nu börjar vi gå igenom checklistan. Ett av målen med projektet är att få ökad kunskap om ekologiska livsmedel och miljömedvetna val samt förmedla dessa effekter dessa val utgör för människa och miljö till gästen.
Kunskapen har vi och nu är det dags att fundera på hur vi kan förmedla detta till våra gäster.Den här och nästa vecka kommer jag att visa olika förslag och ideér på vad som kan göras. Kanske har ni några bra ideér att dela med er av.
Detta är ett sätt för oss att tala om vad vi är bra på och ett sätt för oss att visa vår yrkesskicklighet.
Här är några tips på vad vi kan göra för att nå ut till våra gäster. Några kräver mer jobb och några mindre men föroppningsvis kan alla hitta någon eller några tips att jobba med. Kanske kan ni samarbeta inom kostenheten.
•Informationsbrev till elever / lärare / föräldrar
•Mat & Miljöråd
•Bordsryttare
•Laminerad bordsduk
•Informationi matsalen - broschyrer,
•Information på matsedeln
•Se till att matsedeln är synlig för både stora och små
•Information på skolan hemsida
•Ta plats på föräldra möte
•Ta plats på skolans öppna hus •Bjuda in elever till oss
•Samarbeta över gränserna

Från Menigo går det att beställa bra material som kan vara till hjälp för att sprida information.(S. 200 i Menigo katalogen) Finns oilka lösningar beroende på var ni vill ha informationen.
Mvh Katarina