En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



Lämna kommentar

Skriv gärna in en kommentar om ni vill. Glada tillrop, tips eller kanske en fråga. Det är roligt om vi kan starta en diskussion kring olika frågor och utveckla våra skolrestauranger. Skriv gärna under med namn och arbetsplats. Mvh Katarina och Anna


För att skriva in en kommentar

Börja med att trycka på Kommentarer

Skriv in ditt meddelande i rutan.

Underteckna gärna med namn och arbetsplats.

När det är klart så trycker du på den blå pilen till höger om Kommentera som:
Välj Google -konto och tryck på skicka kommentar.

Fyll i uppgifterna för att logga in:
E-post hallbarkompetens@hotmail.com
Lösenord Ekologisk

Klicka på logg in

Fyll i ordkontroll

Därefter kommer meddelandet Kommentaren har nu skickats! upp


Har du frågor så hör av dig till:

Katarina Edvardsson
Coach
Telefon: 072-741 66 84
Mail: katarina.edvardsson@frolundahogsbo.goteborg.se

Anna Bengtsson
Coach
Telefon: 0702-63 96 67
Mail: anna.bengtsson@kortedala.goteborg

Bloggintresserade