En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



söndag 5 december 2010

Årets matsalsteam

På Restauranggalan 2010 har man utsett Årets Matsalsteam och många fler utmärkelser till restaurangbranschen. Priset gick till Restaurang Kock & Vin i Göteborg. Det är alltid roligt att läsa i mat och restaurangtidningar och alltid hittar man något att ta med sig till sitt eget arbete.

Vet ni vad det är som utmärker ett bra matsalsteam?
Humor och glädje, förståelse för varandras egenheter och att man bryr sig om varandra. Om man bryr sig om sitt team så bryr man sig om gästerna också. Ge varandra energi! Det här gav Restaurang Kock & Vin sin fina utmärkelse.

Mvh Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade