En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



onsdag 22 december 2010

Pensionärerna köade för sitt årliga julbord!






I dag har jag varit på besök på Furulunds äldreboende i Partille!
Alltid lika trevligt att komma hit! I dag var det dags för det årliga julbordet, en höjdpunkt för gästerna som köade vid ingången. Här hade personalen verkligen ansträngt sig för att gästerna skulle känna sig välkomna.
Restaurangen var dekorerad i julens färger med levande ljus på varje bord. I mitten av lokalen hade de dukat upp ett fantastiskt bord med massor av goda sillar, syltor, korvar, skinka, senap och andra godsaker. Inte nog med det så bjöds det på Janssons frestelse, prinskorv, rödkål och andra varma klassiker, undebar mat som var kryddad med mycket kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade