En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



onsdag 29 december 2010

Klokboken


Har ni sett den här boken?
I den här boken har Miljöförvaltningen i Göteborgs Stad låtit kockarna i storköken dela med sig av sina populära miljömåltider. Alltså rätter som är säsongsanpassade, baserade på miljömärkta råvaror och som tar hänsyn till etiska aspekter.


Här finns också konkreta tips förklarat på ett enkelt sätt på hur du enkelt kan hjälpa till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Behöver ni bra information till era gäster så kan ni hitta det här. Glöm inte att ange källan.

Boken går också att läsa på nätet

Till Klokboken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade