En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



måndag 11 oktober 2010

Snygga kryddburkar


Här kommer ett tips till på kryddorburkar. Visst ser det snyggt ut och kanske går det inte åt lika mycket kryddor när det inte bara bara är att vända på burken. Vad säger ni som har provat? Ha en skön vardag! // Katarina

Kortet är taget på Nordhemsskolan

1 kommentar:

  1. På Svartedalens bammba vi har salt, citronpeppar, och grillkrydde som kryddor. Dom stor på serverings bordet efter maten. På Monsunens dagcentral använder vi bara salt och peppar och de ligär nära serverings disken

    SvaraRadera

Bloggintresserade