En Blogg för att sprida tankar, ideér, inspiration, engagemang och arbetsglädje


Tanken med den här bloggen är att kunna sprida tankar, ideér och inspiration som kan vara till hjälp för att ge våra gäster god service och ett trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan ni också få tips på hur ni kan förmedla lite matnyttig information kring ekologiska livsmedel och andra miljömedvetna val som vi gör till våra gäster.

Ta hjälp av checklistan och fundera på vad ni kan göra för era gäster. Vänd och vrid på punkterna och fundera på vad det finns för olika möjligheter. Vad är bra och vad kan vi göra bättre.

Har ni något ni vill dela med er av så gör gärna en kommentar i slutet av inlägget. Instruktioner hittar ni i sidhuvudet precis ovan.Det går också bra att höra av sig på telefon eller mail så kommer vi ut till er.



måndag 25 oktober 2010

Muahahahahahahahaa! Kusligt klurigt

På alla helgons dag är det fritt fram för spökerier! Lite beroende på vad det är för ålder på gästerna så kan det vara roligt att bjuda på en "spökhistoria". De mindre gästerna uppskattar det säkert.


Var simmar mumierna allra helst?
Svar: I döda havet

Vilken sorts juice dricker Greve Dracula till frukost?
Svar: Blodapelsin

Varför klättrar skelett i träd?
Svar: För att hundar vill gräva ner dem!

Vad säger du om du träffar på ett stort monster med värsta huggtänderna?
Svar: Inget! Du springer

Spökhistorierna kan vara på borden, uppe på serveringsdisken eller varför inte överraska gästen genom att skriva en på menyn tillsammans med dagens goda mat.

Läskigt värre! Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade