

Vid serveringsdisken finns det tydliga skyltar så att alla gäster kan vad dagens mat innehåller. Varje rätt har sin skylt! I entreén har man planer på att sätta upp en stor menytavla inom kort. Här kan man skapa förväntningar på dagens mat för gästen. Jag hoppas på att få återkomma med en bild härifrån när menyn är på plats.

På borden finns det information om tallriksmodellen och man utnyttjar även servettdispensern att sprida kunskap till sina gäster. Genom att ha information på flera ställen så når man förhoppningsvis fler gäster.
Dessutom har man gjort gjort fint på borden med blommor.

Ekologiskt knäckebröd

På salladsbordet finns det information om vilka grönsaker som är ekologiska och innehållsförteckning för salladerna.



Kryddorna står fint uppradade i kryddskåpet. Här erbjuder man gästerna kryddor som passar och gör att maten kommer till sin rätt.
detta är den största lögnen jag någonsin läst. Vsst, det ser ju bra ut å inbjudande men vad gör man inte för kameran? som en elev på kärraskolan så vill jag bara säga att detta är ingenting jämfört med verkligheten.
SvaraRadera