"Man har alltid nog med tid om man använder den rätt"
I Majorna har personalen i skolrestaurangerna bildat en arbetsgrupp. Tanken med arbetsgruppen är att arbeta fram material som skall användas för att lära sina gäster mer om ekologiska- och miljövänliga livsmedel under hösten. Förhoppningsvis så kommer informationen att gå som en röd tråd genom hela verksamheten under hösten.
Genom att samarbeta, gemensamt tänka till och göra en långsiktig planering för höst terminen så kommer förhoppningsvis alla gäster som äter skolmat i Majorna att lära sig mycket matnyttigt. Under terminen när det är full fart så är det inte lätt att hinna med att ta fram information till gästerna och därför är det bra att använda sommaren när det är lite lungnare. Även om Majorna gör gemensamt material så kommer det självklart att finnas möjlighet för varje skolrestaurang att utveckla sina egna idéer.
// Katarina
måndag 31 maj 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar